glenn danzig attakerar sina fans på grund av fotografering under spelning, kiss försöker sig på ett nytt album och rob halford kommer medverka i ett avsnitt av Simpsons vid nästa säsong.. då undrar jag: vars fan är världen på väg?
 
okej,
a) det är tråkigt när man springer runt på spelningar och försöker få den rätta känslan, medan andra mestadels står med mobilen i högsta hugg för att ta kort och filma (för att sedan lägga ut på youtube..) och själv får man leta luckor för att överhuvudtaget se sin frontman, vilket man kom dit för..
b) KISS, ny platta? varför? allt kommer sluta med en datorgjord röst till paul som inte kan hålla ton längre, om inte gene rycker in än en gång och tar över sången (som han gjorde under srf..) hur äkta kändes det? nä.. tacka vet jag de första plattorna, så som destroyer och love gun. där och då kunde de leverera.
c) och Rob? bättre reklamation finns tillgängligt.
 

1 kommentarer

L.Larsson

18 Oct 2013 20:43

känner att kiss har nått sin gräns.. dom skulle ha slutat när dom var på topp.. paul borde väl själv inse att hans röst har gjort sitt.. sen är ju gubbarna på att göra en jäkla show.. men som sagt, det är inte meningen att gene ska hoppa in och ta över för att pauls röst inte pallar.. märktes klart och tydligt på srf..

Kommentera

Publiceras ej